Er valt heel veel te ontdekken in Servië – ook voor mij! Ik kan je daarom zeker dit reishandboek Servië aanraden – een lekker compact boekje dat dus makkelijk mee te nemen is. Verder zijn dit mijn tips.

STEDEN

uitzicht servie belgrado

De hoofdstad Belgrado is een logisch beginpunt, maar vergeet vooral niet ook wat minder bekende plekken in Servië te bezoeken. Klik hier voor stedentrips in Servië.

NATUUR/CULTUUR

gradac servie klooster

Wil je wandelen, slapen in een klooster of andere dingen doen op het gebied van natuur en cultuur in Servië? Kijk dan hier.

WINTERSPORT

servie bos hertjes

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar je kunt ook voordelig op wintersport in Servië.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.