Op vakantie naar Servië is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Servië is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Servië, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Ook andere voordeeltjes en gratis dingen die van pas kunnen komen bij je vakantie in Servië vermeld ik hier. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

Tot wel 400 euro korting bij ANWB Vakantie

Ben je van plan om op autovakantie naar Servië te gaan? Dan is het de moeite waard om nu te boeken. Van 25 april tot en met 9 mei 2023 krijg je bij het boeken van je autovakantie bij ANWB vakantie een korting die kan oplopen tot maar liefst € 400. Hier vind je deze actie.

Zomerdeals van OAD

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis proefles Servisch

Een beetje Servisch leren is leuk en handig voor je vakantie in Servië. Bij de NHA kun je een gratis proefles Servisch aanvragen.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Zweden? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.