Reisaanbod

Reizen naar Servië liggen nog niet voor het oprapen. De reizen naar Servië die ik online tegenkom, zet ik hier voor je bij elkaar.

Reis door de 20e eeuw

Deze 16-daagse rondreis brengt je naar Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Servië en Roemenië, naar plekken waar de afgelopen eeuw geschiedenis is geschreven. Eerst ga je naar Wenen, de zetel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk, dat na de Eerste Wereldoorlog uiteenviel. Daarna bezoek je onder andere Timisoara in Roemenië (waar in 1989 de opstand tegen Ceausescu begon), Novi Sad en Belgrado (twee Servische steden die in de jaren ’90 regelmatig in het nieuws waren) en Boedapest, waar in 1956 de wereldberoemde opstand plaatsvond. Je sluit de reis af in een kasteel in de voormalige DDR.

Van de blauwe Donau tot de Zwarte zee

Tijdens deze prachtige autorondreis van 25 dagen) reis je via Duitsland en Oostenrijk naar Servië. Daarna bezoek je uitgebreid de bergen, steden, kloosters, grotten, kastelen en de kust van Bulgarije. Dan ga je via Servië, de Kroatische hoofdstad Zagreb en de Beierse Alpen weer naar huis.

Busreis Grand Tour Balkan

Tijdens deze 19-daagse busreis van Kras bezoek je onder andere Wroclaw en Krakau (Polen), Brasov en Boekarest (Roemenië), Sofia (Bulgarije) en Belgrado.

Groepsreis Servië

Deze groepsreis naar Servië combineert outdooractiviteiten in de Servische natuur met het uitgaansleven in Belgrado.

Riviercruise Servië

Servië bezoeken kan ook door middel van een riviercruise, zoals deze 17-daagse riviercruise over de Donau naar de Zwarte Zee (inc. busvervoer vanuit Nederland naar Passau en terug) van Kras.