Reizen naar Servië liggen nog niet voor het oprapen. De reizen naar Servië die ik online tegenkom, zet ik hier voor je bij elkaar.

Busreis Grand Tour Balkan

Tijdens deze 19-daagse busreis van OAD bezoek je onder andere Belgrado, Sofia, het Rila-klooster, het meer van Ohrid, Tirana, de prachtige bergen rondom Cetinj en Lovcen, Dubrovnik en Sarajevo.

Jongerenreis Servië

Deze groepsreis naar Servië combineert outdooractiviteiten in de Servische natuur met het uitgaansleven in Belgrado.

Riviercruise Servië

Servië bezoeken kan ook door middel van een riviercruise, zoals deze 17-daagse riviercruise over de Donau naar de Zwarte Zee (inc. busvervoer vanuit Nederland naar Passau en terug) van TUI.

Wandelreis Servië

Ga mee wandelen in Servië tijdens een reis over de Sultans Trail, een historische wandel- en fietsroute van Wenen via Slowakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Roemenië, Bulgarije en Griekenland naar Istanbul in Turkije. Tijdens deze wandelreis loop je van Niš in Servië naar Sofia in Bulgarije

Groepsrondreis Balkan

Tijdens deze 15-daagse groepsreis kom je in Bosnië Herzegovina, Servië, Montenegro en Kroatië. Je bezoekt steden, traditionele dorpjes en indrukwekkende natuur in de nationale parken Durmitor, Lovcen en Skadar. Maak een boottocht over het Skadar-meer en door de baai van Kotor, overnacht in authentieke Servische huisjes in het dorpje Sirogojno en in de eco-village van een lokale familie in het Bjelasica-gebergte. Stap in de trein voor een rit over de historische Sargan Eight en volg een gids door de straten van Mostar, Sarajevo en Dubrovnik.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.