Ben je op zoek naar een accommodatie in Servië? Ik heb alvast een paar ideetjes voor je.

VAKANTIEHUIZEN

ethno village vrhpolje

Klik hier voor informatie over vakantiewoningen in Servië. Wil je echt dicht bij de natuur en de Servische cultuur zitten, lees dan zeker mijn blog over slapen in een etno selo/ethno village

CAMPINGS

viljamovka servie

Er komen steeds meer campings in Servië. Meer informatie vind je in deze blogpost over campings in Servië. Ook een aanrader: de campinggids Rustiek kamperen Midden- en Zuidoost-Europa.

HOTELS

avond in belgrado

Hier vind je de hotels in Servië waarmee ik ervaring heb.

KLOOSTERS

studenica servie klooster

Voor een bijzondere ervaring blijf je een nachtje slapen in het Studenica-klooster. Hoe dat was, lees je in deze blogpost over kloosters in Servië.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.