Wil je in Servië graag verblijven in één of meerdere hotels? Dan heb ik de volgende tip voor je.

Hotels in Belgrado

Ik ben gek genoeg in Servië vooral buiten Belgrado geweest, en nog niet zoveel nachten in Belgrado. Toch heb ik een paar ideeën voor je als je op zoek bent naar een hotel in Belgrado.

Ik sliep één nachtje ‘op chic’ in Belgrado in Metropol Palace

Maar omdat ik in andere steden goede ervaringen heb met Radisson-hotels, wil ik je ook Radisson Hotel Old Mill Belgrade even laten zien. Dit hotel is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw op de oever van de rivier de Sava. Het historische karakter van de locatie is gecombineerd met elementen van moderne architectuur. Je zou dit hotel in het oude centrum van Belgrado dan ook een designhotel of een boutique hotel kunnen noemen. Het ziet er mooi uit – als je er niet wilt verblijven, bekijk dan in ieder geval even de foto’s.

Hotels buiten Belgrado

Buiten Belgrado sliep ik een nachtje bij Hotel Izvor in Arandjelovac, dat bekendstaat om de zwembaden en wellness.

Wil je midden in de bergen slapen, bijvoorbeeld om te wandelen in nationaal park Tara? Dan ga je naar Hotel Vila Drina.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.